Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Facturen

Uw abonnement stopt wanneer u als geregistreerd bedrijf aangeeft geen gebruik meer te willen maken van de online FML Tool. Het online FML Tool abonnement is maandelijks opzegbaar en kunt u eenvoudig via het contact formulier doen.

Op de zesde dag na de registratie van uw bedrijf zal de eerste factuur naar het door u opgegeven e-mail adres verstuurd worden.


U krijgt dus als nieuwe klant 5 dagen gratis!

Als Administrator kunt u medewerkers toevoegen en verwijderen via de online FML Tool omgeving.


Uw aansluiting wordt op deze wijzigingen automatisch aangepast.

online FML Tool

Wij houden basaal inlog pogingen bij. Wanneer wij misbruik vermoeden nemen we contact op met u en/of uw Administrator. We kunnen hulp bieden bij het aanmaken van meerdere login gegevens voor collega’s.


Bij moedwillig individueel misbruik zijn we genoodzaakt uw login uit te schakelen. Bij moedwillig bedrijfs misbruik zijn we genoodzaakt uw bedrijf uit te schrijven van de online FML Tool omgeving.

Wachtwoord vergeten? Geen nood. Op de inlog pagina is er een optie om een nieuwe wachtwoord aan te vragen. Of klik gelijk hier om een nieuw achtwoord aan te vragen.

Uw collega kan zich aanmelden bij een beheerder/administrator van de online FML Tool in uw bedrijf. Deze kan voor uw collega een persoonlijke login aanmaken in de online FML Tool via het menu item ‘Admin’ -> ‘Medewerkers’. Een eigen login werkt veel prettiger.

 

Opmerking: Logins delen is ten alle tijde af te raden en wordt als misbruik gekenmerkt.

Nadat u ingelogd bent in de online FML Tool. Klikt u op de menu keuze ‘Profiel’. Hier kunt u een nieuwe wachtwoord opgeven.

Klik hier om direct naar de online FML Tool te gaan. Op de home pagina kunt u ook klikken op menu item “Naar FML Tool”

Fouten en/of correcties kunt u aan ons doorgeven via het contact formulier.
Wij zullen de correcties z.s.m. uitvoeren.

Neem contact op met ons via het contact formulier. We zullen dan een PDF in uw huisstijl op maat maken.

Overig

Wij houden onze ogen open voor zaken die voor verbetering vatbaar zijn. Op de onze medische tools pagina ziet u naast de online FML Tool ook de gratis cas code vinder (Classificaties voor Arbo en Sociale verzekeringen vanaf 2018)

U kunt uw ondernemingsvorm wijziging aan ons doorgeven via het contact formulier.

Heeft u geen e-mail ontvangen met uw inloggegevens? Heeft u uw SPAM folder al bekeken? Het kan zijn dat de e-mail per ongeluk hierin terecht is gekomen.

Privacy

  • Wij delen geen gegevens met derden.
  • Wij slaan geen ingevulde FML gegevens op.
  • Wij houden wel basaal inlog pogingen bij met als doel misbruik (delen van login gegevens) vast te stellen.